CREDITSYSTEEM

Ben jij een veelspeler? We geven je de mogelijkheid om credits aan te kopen. Hoe meer credits je koopt, hoe meer credits we er extra bovenop geven. Let op, hiervoor moet je wel LPC Member zijn. Deze credits zijn ook nominatief en mogen niet gedeeld worden met andere spelers. Gelieve het clubreglement te lezen alsook de veelgestelde vragen vooraleer over te gaan tot een aankoop.

CREDITSYSTEEM

€100 -> €115 (15% bonus)
€200 -> €250 (25% bonus)
€300 -> €390 (30% bonus)
€400 -> €560 (45% bonus)
KOPEN

VEELGESTELDE VRAGEN

CREDITSYSTEEM
Kan iedereen gebruik maken van het creditsysteem?

Enkel members kunnen gebruik maken van het creditsysteem. Indien je credits koopt en je bent geen lid, zullen wij de bestelling annuleren.

Kan ik credits delen met andere spelers of familieleden?

Neen. De credits zijn verbonden aan je persoonlijk Playtomic account.

Ik ben net member geworden, maar kan geen gebruik maken van het creditsysteem. Wat nu?

Ga eerst na of je bestelling op onze shop bevestigd is of niet. Indien je hierover twijfels hebt kan u ons via het contactformulier contacteren. Na de bevestiging van je bestelling zullen wij je credits binnen 3 werkdagen toevoegen aan je Playtomic account. Let er ook op dat het emailadres gebruikt in je bestelling hetzelfde email adres is van je Playtomic account. Indien dit verschillend is, laat het ons weten via het contactformulier.

Hoe lang blijven mijn credits geldig?

Je credits die je aankoopt zijn voor onbepaalde tijd geldig.

Kan ik credits overzetten naar een ander account indien ik mijn abonnement niet verleng?

Je kan je credits niet overzetten naar een ander account. Wel blijven de credits die je hebt aangekocht geldig ook na het verstrijken van de lidmaatschap. Indien je je abonnement niet verlengd zal je wel niet langer kunnen genieten van de voordelen die hieraan verbonden zijn. Je zal dus ook geen nieuwe credits meer kunnen aankopen.

NIEUWSBRIEF

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.