VERHUUR

Bij de Leeuwse Padel Club hoef je geen member te zijn om te kunnen spelen. Als member krijg je wel tal van voordelen, maar als gast kan je een terrein huren wanneer er plaats is.

VERHUUR
DALUREN

€18/uur

Weekdagen: 08:00 - 17:00

VERHUUR
PIEKUREN

€27/UUR

Weekdagen: 17:00 - 22:00
Week-end: 08:00 - 22:00

HOE RESERVEREN?

STAP 1

DOWNLOAD DE APP

Klik op bovenstaande knop om de Playtomic app op jouw GSM te downloaden.

STAP 2

ZOEK ONZE CLUb

Op de Playtomic App, ga naar "Reserveringen" en zoek naar de Leeuwse Padel Club. Klik door en vergeet ons zieker niet aan je favoriete clubs toe te voegen!

STAP 3

RESERVEER!

Tik de dag die je wil spelen en kijk naar de beschikbare uren. Selecteer het uur alsook de gewenste duurtijd en kies dan tussen 2 mogelijkheden:

1) Reserveer een plaats in een wedstrijd
Hier kan je je individueel inschrijven indien je andere spelers zoekt om mee te spelen. Vergeet je wedstrijd niet te delen op onze WhatsApp community groep om sneller andere spelers te vinden!

2) Een baan reserveren
Reserveer een terrein voor jezelf en je vrienden. Betaal voor het volledig terrein of betaal je deel en nodig je vrienden uit zodat ze hun eigen deel betalen via de app.

VEELGESTELDE VRAGEN

VERHUUR
Hoeveel terreinen zijn er beschikbaar?

Op dit moment hebben we 4 terreinen beschikbaar op site Wildersportcomplex te Sint-Pieters-Leeuw. We werken aan de opening van een 2e locatie (ook met 4 terreinen) aan sporthal Braillard te Ruisbroek.

Moet ik member zijn om te kunnen reserveren?

Je hoeft geen member te zien om te reserveren. Je kan de app van playtomic downloaden en een veld reserveren.

Kan ik als lid een terrein huren en spelen met niet-members?

Ja, als member mag je ook niet-members uitnodigen. De niet-members genieten kunnen echter geen credits aankopen waardoor ze geen korting kunnen krijgen.

Voor hoelang kan ik terreinen reserveren?

Tijdens piekuren kan je enkel reserveren voor 1,5 uur. Tijdens daluren kan je kiezen tussen 1 uur, 1,5 uur of 2 uren. Als je lid bent kan je tijdens piekuren wel een vast speelmoment van 2u reserveren.

Wanneer en hoeveel reservaties kan ik maken?

Als je member bent kan je tot 14 dagen op voorhand reserveren en 4 actieve reservaties per keer. Niet-members kunnen maar tot 7 dagen op voorhand reserveren en maar tot 2 actieve reservaties per keer.

Kan ik als bedrijf of organisatie padelterreinen reserveren?

Dat kan zeker. Bezoek zeker onze pagina voor bedrijven.

Playtomic
Wat zijn de verschillende betaalmogelijkheden?

Via Playtomic kan je betalen met speelcredits (enkel voor leden), Bancontact, Apple Pay en creditkaarten.

Hoe annuleer ik een reservering?

Een reservering kan je tot 24u op voorhand gratis annuleren. Let wel echter op dat het mogelijk is dat de servicekosten geïnt door Playtomic niet restitueerbaar zijn.

Openbare wedstrijden hebben andere regels. Als een wedstrijd niet compleet is kun je deze nog annuleren. Als de wedstrijd wel compleet is met 4 spelers moet je de club contacteren in de wedstrijd-chat. Wij zullen dan de wedstrijd evalueren. Je kunt je inschrijving niet annuleren wanneer de wedstrijd compleet is met alle 4 de spelers en 6 uur voor aanvang van de match. Als je je inschrijving annuleert en de wedstrijd wordt uiteindelijk niet gespeeld met andere spelers, zal het bedrag van de totale reservering aan je in rekening worden gebracht.

Hoe kan ik een reservatie wijzigen?

Een reservatie kan niet gewijzigd worden. Je kan wel andere spelers toevoegen en verwijderen. Indien je als vergissing op een verkeerde dag hebt geboekt, gelieve met ons contact op te nemen om een verplaatsing aan te vragen.

Kan ik mijn betaling splitsen met andere spelers?

Ja. Tijdens het bevestigen van je reservatie kan je kiezen om je eigen deel te betalen of het volledig bedrag te betalen. Als je je eigen deel betaald moet je de andere spelers uitnodigen zodat ze hun deel ook kunnen betalen. Indien andere spelers hun deel niet betalen, zullen de andere bedragen van jouw account worden afgenomen.

Kan ik via Playtomic andere spelers vinden om mee te spelen?

Ja zeker, Playtomic geeft je de mogelijkheid om een openbare wedstrijd aan te maken. Zo kan je je inschrijven in andere openbare wedstrijden indien er plaats vrij is, of kunnen er andere spelers zich in jouw openbare wedstrijd inschrijven.

Kan ik via Playtomic andere spelers vinden om mee te spelen?

Ja zeker, Playtomic geeft je de mogelijkheid om een openbare wedstrijd aan te maken. Zo kan je je inschrijven in andere openbare wedstrijden indien er plaats vrij is, of kunnen er andere spelers zich in jouw openbare wedstrijd inschrijven.

Als een wedstrijd niet compleet is kun je deze nog annuleren. Als de wedstrijd wel compleet is met 4 spelers moet je de club contacteren in de wedstrijd-chat. Wij zullen dan de wedstrijd evalueren. Je kunt je inschrijving niet annuleren wanneer de wedstrijd compleet is met alle 4 de spelers en 6 uur voor aanvang van de match. Als je je inschrijving annuleert en de wedstrijd wordt uiteindelijk niet gespeeld met andere spelers, zal het bedrag van de totale reservering aan je in rekening worden gebracht.

De wedstrijd kan ook afgelast worden voor de volgende redenen:

  • Indien 2 uur voor aanvang nog maar slechts 1 speler is ingeschreven.
  • Indien 4 uur voor aanvang nog maar slechts 2 spelers zijn ingeschreven.
  • Indien 45 minuten voor aanvang nog maar slechts 3 spelers zijn ingeschreven.

In dat geval wordt je geld automatisch terugbetaald.

Wat is het verschil tussen een competitieve of vriendschappelijke wedstrijd bij openbare wedstrijden?

Bij een competitieve wedstrijd kunnen alleen spelers binnen het gevraagd niveau zich inschrijven. Het resultaat van de wedstrijd zal impact hebben op je Playtomic klassement.

Bij een vriendschappelijke wedstrijd kan iedereen zich inschrijven ongeacht hun spelniveau, en zal de Playtomic ranking nooit veranderen na het invoeren van het resultaat.

Telt mijn Playtomic klassement mee voor mijn klassement bij de federatie Tennis Vlaanderen?

Nee, je Tennis Vlaanderen klassement zal enkel veranderen tijdens officiële tornooien beheerd door de federatie alsook tijdens interclub competities.

NIEUWSBRIEF

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.