September 22, 2022

Ontdek de LPC Winter League!

Ontdek de LPC Winter League!

De winter is nabij en terwijl de werken van de overkapping binnenkort gaan starten zullen de inschrijvingen open gaan voor onze 1e editie van de LPC Winter League.

Inschrijven kan enkel in duo. Elk duo zal in een poule van 4 geloot worden in dewelke 3 wedstrijden gespeeld zullen worden. Na de 3 poulewedstrijden zullen de 2 eerste duo's stijgen naar de volgende poule in de vorm van een laddercompetitie, de 2 laatste zullen zakken naar een lagere poule. Zo zullen er 3 poulerotaties gespeeld worden.

Rotaties:

  • Rotatie 1: 14/11/2022 t.e.m. 18/12/2022 (5 weken)
  • Rotatie 2: 26/12/2022 t.e.m. 29/01/2023 (5 weken)
  • Rotatie 3: 06/02/2023 t.e.m. 12/03/2023 (5 weken)
  • Prijsuitreiking: zaterdag 25 maart 2023

Speelmomenten:

  • Maandag en vrijdag avond 18u-22u30
  • Zaterdag 9u-22u30
  • Zondag 13u30-22u30

Deelnemers krijgen 5 weken per rotatie de tijd om hun 3 wedstrijden af te werken. Indien de vastgelegde datum en uur niet mogelijk is voor één van de deelnemers, kan deze wedstrijd verzet worden bij onderling akkoord. Gelieve de Playtomic chat te gebruiken om een nieuwe datum en tijd vast te leggen zodat de clubleiding kan meelezen en het nodige kan doen om de wedstrijd te verzetten.

Indien beide ploegen er niet aan uit geraken zullen beide ploegen met forfait nederlaag verliezen. We rekenen op goodwill tussen deelnemers om dit in alle sereniteit te bespreken vooraleer de clubleiding moet tussen komen.

Indien een duo niet beschikbaar is tijdens het vastgelegde speelmoment en de tegenstander na 24u geen antwoord geeft op de vraag om de wedstrijd te verzetten, dient de clubleiding op de hoogte gesteld te worden via de Playtomic chat. Wedstrijden kunnen maximaal tot 24u op voorhand verzet worden. No-show = forfait.

Je speelt in totaal 9 wedstrijden van 90 minuten, 2 sets tot 6 met golden point en super tiebreak tot 10 bij 1-1 gelijke stand in sets. Elk resultaat dient correct op Playtomic ingevoerd te worden en moet bevestigd worden door beide partijen.

Inschrijving kost €75 per speler. Dit komt neer op €8,33 per wedstrijd wat neerkomt op ongeveer 18% korting. Credits uit de LPC Wallet kunnen voor deze Winter League niet gebruikt worden aangezien er reeds aanzienlijke korting gegeven is op de inschrijvingsprijs.

Alle niveau's zijn welkom, de loting zal rekening houden met een combinatie van Playtomic ranking en het officiële klassement van Tennis Vlaanderen. De bedoeling is dat we poules groeperen a.d.h.v. spelers met hetzelfde niveau.

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het gebruik van padelballen tijdens de wedstrijden.

Inschrijving is reeds mogelijk voor leden t.e.m. zondag 30 oktober. Vanaf 1 oktober kunnen niet-leden zich ook inschrijven. 1e rotatie zal op dinsdag 1 november worden aangekondigd. Leden die zich tijdens de 1e week inschrijven krijgen tevens een doos ballen cadeau.

ONZE SPONSORS

SPONSOR WORDEN?

NIEUWSBRIEF

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.